Putera Valley Resort. Tanah Merah. Kelantan.?? Mcm tak Percaya

Putera Valley Resort. Tanah Merah. Kelantan.?? Mcm tak Percaya

Putra Valley Resort terletak disebelah jambatan Tanah Merah-Machang yang landmark dia bangunan macam istana tu.

 

Kolam renang tu dibahagi kepada 2 bahagian..untuk kanak-kanak dan dewasa. mak ayah tak perlu risau sangat anak-anak nak main kat situ. Lagipun bahagian untuk kanak-kanak cetek dan amatlah sesuai mereka yang mempunyai si kecil yang aktif.

Bagi yang tak bawa bekal, ada gerai jual makanan ringan seperti jagung cawan, waffle, megi cawan dan cekedis. Boleh buat isi perut. Biasala, lama-lama main kolam buat kita rasa lapar.

Bagi yang nak buat event kenduri kahwin ke, hari keluarga ke, company team building ke, lawatan sekolah ke atau bercuti dan bermalam rehatkan minda memang sesuai sangat datang ke Putra Valley Resort ni. Aktiviti outdoor pun di sediakan.

loading...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *