Virus Politik Paling Bahaya Datangnya Dari Parti Baru. Lebih Bahaya dari Virus Zika.

Virus Politik Paling Bahaya Datangnya Dari Parti Baru. Lebih Bahaya dari Virus Zika.

Tanpa mengabaikan kemaslahatan rakyat dan pembangunan sosio ekonomi masyarakat dan negara. Kerajaan manakah yg akan peduli dan cuba menyelesaikan masalah2 ini?

Video Virus Politik  

1. 80% umat Islam tdak solat.
2. Kadar penceraian yg amat2 membimbangkan.
3. Keruntuhan akhlak anak2 muda Islam yg menakutkan (zina/buang bayi/bersekedudukan dll.)
4. Tidak menutup aurat sudah menjadi kebiasaan dn diterima masyarakat.

Bolehkah kita berbangga dgn kemajuan dan pmbangunan sosio ekonomi negara tp dlm masa yg sama. Kejatuhan akhlak anak2 muda Islam dgn dahsyat skali. Sbgai contoh..

1. Malaysia adalah negara Islam contoh tp 80% umat Islamnya tdak solat dan wanita2 Islam yg tdak mnutup aurat ada d mana2.

2. Anak2 Malaysia telah mendapat pendidikan awal sejak berumur 4 tahun dn rmai yg melanjutkan pelajaran ke universiti2 trkemuka tp statistik kelahiran anak luar nikah yg di daftarkan dr tahun 2005 – 2015 adalah seramai 532k orang (setengah juta lebih).

Jd pd pdpt sya..pilihlah kepimpinan yg bukan shja dpt membangunkan dan memajukan masyrakat dn negara..tp pemimpin yg dpt meninggikan syariat Islam dlm negara yg di tadbirnya demi masa depan dn keselamatan anak cucu kita bukan shja di dunia yg sementara tp di akhirat yg kekal juga.

Ini adlah pndgan peribadi sya yg melihat keruntuhan akidah dan akhlak umat Islam pd hari ini sgt2 membimbangkan. Tidak mewakili mana2 parti.

loading...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *