Siti Nurhaliza Mengandung Kerana Berkat Mahathir

Seorang pemimpin PPBM Pahang hari ini mendakwa, rezeki artis Datuk Seri Siti Nurhaliza bakal menimang cahaya mata sulung setelah lebih 11 tahun berkahwin, mungkin berkat dari doa Tun Mahathir yang juga Pengerusi parti tersebut.

Kebetulan, bukan rahsia bahawa Datuk Siti memang memuja Tun Mahathir sejak dulu lagi sehingga pernah dikaitkan bakal bertanding mewakili PPBM dalam PRU14 yang akan datang.

Menurut pemimpin berkenaan, Tun M sendiri sanggup terbang ke Langkawi, 5 bulan yang lalu untuk mengambil air dari Tasik Dayang Bunting yang dikatakan mampu untuk membuatkan seseorang wanita itu mengandung walaupun sudah lama berkahwin.

Ujarnya, sewaktu bertemu dengan salah seorang individu yang begitu rapat dengan Tun M, individu berkenaan mengesahkan bahawa Tun M ada melakukan solat hajat khas untuk Datuk Seri Siti Nurhaliza, sama seperti apa yang Tun M lakukan untuk Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Justeru, katanya lagi, tiada aoa yang mustahil sekiranya Tun M mahukan sesuatu. Beliau sudah lama berada dalam arus politik semasa dan umurnya juga membuktikan bahawa beliau sememangnya individu yang hebat dan tahu apa yang dibuatnya.

Sumber : SUARA PAKATAN HARAPAN

loading...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *