Tolonglah permudahkan kerja PENIAGA ONLINE ni!

Tolonglah permudahkan kerja PENIAGA ONLINE ni!

Aku harap UNION Posmalaysia dapat bukak mata

.

 

Tolonglah permudahkan kerja PENIAGA ONLINE ni!
Sebagai orang bawahan kami banyak menyumbangkan kepada syarikat.

Tapi sayang tahun demi tahun hanya janji tinggal janji sahaja! Untung berjuta2 setahun.Kerja makin bertambah,Bonus semakin kurang. CA posmalaysia pon kami tak dengar lagi. Rata2 pekerja yang berhenti tiada pengantian yang boleh meyebabkan lambakkan item dan lambat operasi.

Bila lambakkan berlaku mula kakitangan bawahan mendapat tekanan kerja yang terlampau. Kadang kami tak salahkan syarikat tapi UNION! Mana pergi bayaran bulanan kita orang untuk pertahankan hak kami. Tapi tiada apa2 jawapan.

Kebanyakkan nya orang awam mula berniaga online dan mahu perkhidmatan yang terbaik.tapi sampai bila kekurangan kakitangan?sampai bila nak CL? Tak kesiankan kami tak kesah tapi kasihanilah peniaga2 Online diluar sana. Sila bukak MATA dan tengok keadaan anak2 buah awak!! Dulu sebelum naik pangkat semuanya janji boleh tengok kawan sekerja senang. Tapi bila da naik pangkat semua kawan2 kau pijak!!

Mana pergi sebagai orang atas? Kerana NAMA,PANGKAT sanggup kau tikam kawan atau anak2buah sendiri. Fikir sikit. Ramai pengguna POSMALAYSIA/POSLAJU nak kan perkhidmatan terbaik. Tambah kakitangan semua pusat/cawangan.

Tolonglah kami mahu syarikat tambah kakitangan setiap negeri/cawangan!
Tambah KAKITANGAN!! NAIKKAN GAJI orang bawahan.
Tolong share tanda setuju.

loading...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *