Bekas, Pegawai Timbalan KDN Kantoi Rakam Bawah Skirt Dilepaskan?

Bekas, Pegawai Timbalan KDN Kantoi Rakam Bawah Skirt Dilepaskan?

Pegawai timbalan KDN kantoi rakam bawah skirt ahmoi DIPECAT serta-merta.
September 9, 2018 TTKM Kenyataan akhbar 0

PUAKA SELECTIVE PROSECUTION MENJELMA

Roslan SMS

Kenapa tak boleh istimewa kalau Guan Eng pun boleh gugur dan tarik balik pertuduhan? Dulu semasa pembangkang DAP antara parti yang paling vokal menyerang tindakan kerajaan BN yang dikatakan mengamalkan “selective prosecution” atau pendakwaan berpilih-pilih.

Rupanya amalan kronisma dan assobiyah terus subur dan menular dalam kerajaan PH pula.

Kenyataan Media Timbalan Menteri Dalam Negeri, Dato’ Azis Jamman

1. Saya mengambil maklum berhubung salinan laporan polis dan rakaman video CCTV yang tular dalam media sosial melibatkan tindakan dan perilaku seorang individu yang bersama saya semasa pemeriksaan mata dijalankan.

2. Saya memandang serius tindakan individu tersebut yang membuat rakaman sedemikian secara sembunyi dan senyap-senyap tanpa saya sedari ketika pemeriksaan mata tersebut dijalankan.

3. Tindakan dan perbuatan sedemikian adalah terkutuk dan keji. Saya juga mengambil keputusan untuk bertindak tegas terhadap pegawai tersebut yang membuat rakaman itu.

4. Selepas membuat pertimbangan, keputusan untuk memecat pegawai tersebut dibuat serta-merta kerana tindakan tersebut yang menjejaskan imej dan kredibiliti saya selaku Timbalan Menteri Dalam Negeri dan pejabat Timbalan Menteri.

5. Saya memohon maaf atas tindakan pegawai tersebut dan ia tidak ada kena mengena dengan pegawai-pegawai lain dalam pejabat Timbalan Menteri yang sedang bertugas dengan saya.

Terima kasih

Dato’ Azis Jamman
Timbalan Menteri Dalam Negeri

loading...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *